REACH GOALS. FASTER.

jobba smartare - inte hårdare

MEDITATIONS-KIT FÖR ENTREPRENÖRER:

GUIDADE SJÄLVHYPNOS-MEDITATIONER

Två meditationer som är mer än vanliga meditationer. Det finns stora doser av självhypnos som kan programmera om din mindset här.

De positiva effekterna av meditation är välkända. För en entreprenör som vill kunna vara maximalt produktiv, känna sig lugn i alla situationer och utnyttja sin tid väl – är meditation nödvändigt.

FÖRDJUPANDE ARBETSHÄFTEN 

Till varje meditation finns det ett arbetshäfte där du kan gå riktigt djupt och bearbeta allt som uppdagades i meditationerna. Detta kan vara guld värt när det gäller personlig utveckling och break throughs som företagare.

I och med att jag använder hypnos-tekniker i guidningen, så kommer du även i kontakt med ditt undermedvetna och högre jag, och i arbetshäftena har du möjlighet att skriva ner budskap och insikter.

TVÅ GUIDADE SJÄLVHYPNOS MEDITATIONER

Två meditationer som är mer än vanliga meditationer. Det finns stora doser av självhypnos som kan programmera om din mindset här.

TVÅ FÖRDJUPANDE ARBETSHÄFTEN 

Till varje meditation finns det ett arbetshäfte där du kan gå riktigt djupt och bearbeta allt som uppdagades i meditationerna. Detta kan vara guld värt när det gäller personlig utveckling och breakthroughs som företagare.

Meditationskit För Entreprenörer

Käraste entreprenör.

Jag känner dig. Jag vet att du vill världen väl. Jag vet att du har stora planer och drömmar. 
Du har inte valt den enklaste vägen i livet – men du har valt den bästa. Du nöjer dig inte med att bara tjäna pengar, du vill skapa en bättre värld samtidigt.
Det är inte alltid så lätt att hålla rätt kurs. Ena dagen ska vi #hustle och andra dagen ska vi lyssna på vår kropp.
Du vet att jag är bra på att visa folk hur man kan nå sina mål – snabbare – och det är lätt hänt att man får för sig att jag också förespråkar “jobba häcken av dig”.
Nep. Så är det inte.
Jag är mycket smartare än så. Det är du också, annars hade du a l d r i g ens övervägt att köpa ett Meditationskit För Entreprenörer. 
Meditation är verktyget som keeps on giving långt efter att man har mediterat färdigt. Meditation är hur vi kan vara mer produktiva och stressa mindre.

Ett av de vanligaste missförstånden jag möter i min praktik, är missuppfattningen att #hustle, stress och att konstant prestera mera är vad som krävs av en entreprenör.

Jag ägnar mig åt att lära ambitiösa entrereprenörer hur de kan nå sina mål snabbare genom att jobba smartare – inte hårdare. Detta handlar om high performance – utan stress. På ett lat-smart sätt kan man utnyttja tekniker som till exempel meditation, för att bli mer produktiv, ha bättre fokus, må bättre, koppla av och göra ett bättre jobb. När man har rätt mindset blir det plötsligt lätt att lyckas som entreprenör.